Byggeteknisk rådgiver

Tryg proces for alle involverede

Har i brug for en byggeteknisk rådgiver?

Står jeres boligforening overfor en renovering eller et større byggeprojekt? Og har I brug for byggerådgivning, der kan få jer trygt igennem processen?

Hos MMAKE bliver I mødt af byggetekniske rådgivere, der tager højde for alle projektforløbets faser – forventede såvel som uventede. Det sikrer en tryg proces med fuldt fokus på jeres behov.

Kontakt os på +45 71 99 23 20, info@mmake.dk eller via kontaktformularen, og lad os tage en snak om jeres behov.

MMAKE – byggetekniske rådgivere

MMAKE er en virksomhed, der specialiserer sig i byggeteknisk rådgivning til boligforeninger og større private ejendomme.

Vi har eksisteret siden 2016 – men der ligger mange års erfaring bag MMAKE. Virksomhedens ejere, Mads Møller, Mikkel Riddertoft og Jan Foster, har baggrunde som håndværkere med en teknisk overbygning. Derfor har vi erfaring fra en bred vifte af projekter – fra renovering af mindre ejendomme til styring af større nybyggerier.

I er altså sikret de bedste forudsætninger for et vellykket byggeprojekt ved at vælge os som byggeteknisk rådgiver. Ikke mindst er I garanteret en fuldt gennemsigtig proces med fokus på klar kommunikation – og uden ubehagelige overraskelser undervejs eller efterfølgende.

Det får I ud af at samarbejde med en byggeteknisk rådgiver

Byggeprojekter kræver planlægning og overblik – fra første spadestik til sidste finish. Byggeri og renovering er komplekse processer, og som bygherre kan man have svært ved at bevare det overblik, der skal sikre en tryg proces og et tilfredsstillende resultat.

Er I i tvivl om, hvad I egentlig får for pengene med MMAKE ved roret? Så læs videre, og få overblik over fordelene ved byggeteknisk rådgivning.

Kvalitetssikret proces 
Overlader I ansvaret for jeres næste bygge- eller renoveringsprojekt til MMAKE, er I sikret en tryg og kvalitetssikret proces. Som byggetekniske rådgivere hjælper vi jer gennem hele projektforløbet, ligesom vi følger op på tid, økonomi og kvalitet.

Vi stiller krav til håndværkerne om at fotodokumentere og at udarbejde kontrolskemaer, der sikrer synlighed gennem hele processen. Ikke mindst opdager vi eventuelle fejl og mangler – og sparer jer dermed for potentielt fordyrende skader.

Overblik over tid og økonomi
Med byggerådgivning får I overblik over både økonomi og tidsplaner – fra start til slut. I får udarbejdet tidsplaner, I kan regne med, ligesom I

bliver præsenteret for realistiske budgetter. Dermed er I sikret et realistisk grundlag for en effektiv byggeproces – økonomisk såvel som logistisk.

Overblik over fremtidige udgifter

I får adgang til vedligeholdelsesplaner. Dermed får I et komplet overblik over udgifter til renovering og vedligeholdelse de næste 10 år. Det giver jer en reel mulighed for at kunne planlægge fremtidige renoveringsprojekter – og ikke mindst minimere uventede udgifter.

Mest kvalitet for pengene – både nu og i det lange løb
I får hjælp med at indhente de bedste tilbud med hensyn til løsning og materialer. Med en byggeteknisk rådgiver på jeres projekt er I altså sikret den bedste kvalitet for pengene.

Samtidig hjælper vi med at få overblik over muligheder og potentiale i bygningen, der kan være med til at give en værdiforøgelse af ejendommen. Dermed får I ikke bare mest kvalitet for pengene her og nu – men også på sigt.

Tryg proces for alle involverede
Alle involverede i projektet får mulighed for at komme i direkte kontakt med vores projektleder. Hos MMAKE er vi synlige og tilgængelige for alle projektets parter – bygherre og bestyrelse såvel som beboere.

Vil I vide, hvad vi kan gøre for jer? Eller ønsker I bare et uforpligtende tilbud på byggerådgivning på jeres næste projekt? Kontakt MMAKE på tlf. +45 71 99 23 20, eller skriv til os i kontaktformularen eller på info@mmake.dk.

Sådan forløber et typisk projektforløb

Som byggetekniske rådgivere er vi med jer hele vejen rundt om projektet – og altid med fokus på jeres specifikke ønsker og behov. Selvom processen selvfølgelig varierer fra projekt, ser et typisk forløb i grove træk sådan ud:

Indledningsfasen
Her får I afdækket jeres behov, ligesom I får udarbejdet skitser og overslagsbudget. I indledningsfasen støber vi med andre ord fundamentet for den videre proces.

Projekteringsfasen
Her laver vi alt det tekniske forarbejde forud for tilbuds– og udførelsesfaserne. Det vil sige, at vi blandt andet laver tekniske undersøgelser og udarbejder forslag til løsninger og materiale, ligesom vi ansøger kommunen om byggetilladelse og udarbejder tegningsmateriale.

Undervejs bliver I løbende orienteret om status – og selvfølgelig får I det fulde overblik over hele projektmaterialet, inden vi fortsætter i processen.

Tilbudsfasen
Her udbyder vi projektmaterialet til entreprenører med samme kvalitetskrav som os selv. I tilbudsfasen besigtiger vi endvidere ejendommen og modtager og vurderer tilbud. Ikke mindst sikrer vi os, at I er 100 % tilfredse med det valgte tilbud.

Udførelsesfasen
Her afholder vi møder med entreprenøren og orienterer jer om tidsplanen og udsigterne for projektet. Det er i udførelsesfasen, at I for alvor får gavn af en byggeteknisk rådgiver. For det er her, at I sikres, at såvel tidsplan som økonomi overholdes.

Kontakt os for spørgsmål

Vil I høre mere om fordelene ved at lade os stå for planlægning og styring af jeres byggeprojekt? Eller ønsker I bare et uforpligtende tilbud fra en byggeteknisk rådgiver, der tager jeres ønsker og målsætninger seriøst?

Kontakt MMAKE på +45 71 99 23 20, info@mmake.dk eller via kontaktformularen. Sammen får vi jeres projekt sikkert i mål – fra idé til den sidste håndværker går hjem.

Partner

Kontakt os

Ring, skriv eller udfyld blanketten. Vi vender tilbage hurtigst muligt

Overskrift