Søger du job?

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af et stærkt team, der også har det sjovt sammen, så smid os en mail eller giv os et kald – Vi glæder os til at høre fra dig

Sådan er MMAKE

MMAKE er et succesfuldt byggeteknisk rådgiverfirma, som især beskæftiger sig med vedligeholdelse og renovering af ejer-, andels- og almennyttige boligforeninger, men vi har også kunder som Metroselskabet og TDC.

Vi er et ungdommeligt firma, der tilbyder en sjov og hyggelig hverdag hvor der også er plads til, at familielivet kan hænge sammen. Vi har iværksætterånd og høj energi. Vi har kundeporteføljen, ordrebogen, økonomien og værdierne på plads samt planer om en kontrolleret vækst. Du ser altså ind i et sundt firma med masser af potentiale, for videre udvikling.

MMAKE har en kultur, som er udsprunget af ønsket om, at skabe et firma med fede projekter, hvor det enkelte menneske lykkedes og stortrives med frihed og balance i livet mellem job og fritid. Sammen med det kollegiale sammenhold vil det derfor skinne igennem i den hverdag, du møder.

Vi har en flad ledelseskultur, hvor det godt må være sjovt at tage på arbejde, hvorfor der udover vores firmaarrangementer også er en del fis og ballade på kontoret i hverdagen med bl.a. fancy Friday, hvor man kan komme i mere eller mindre pænt / sjovt tøj hvis man har lyst.

Job ved MMAKE 1

Mød MMAKES medarbejdere

Jeg bliver dygtigere, og det er fedt at være med til Bygningskonstruktør Stefan H. Wedege: Bygningskonstruktør er både Stefans titel og uddannelse. Stefan blev ansat i MMAKE i foråret 2021. Og det har han ikke fortrudt. ”MMAKE er et sted,...