”Vi vil skabe en virkelig attraktiv arbejdsplads for byggerådgivere”

  • Forside
  • Nyheder
  • ”Vi vil skabe en virkelig attraktiv arbejdsplads for byggerådgivere”

Er du en dygtig byggerådgiver med erfaring fra VVS, kloak, fugt eller bygningsrenovering, der vil have mulighed for at præge din egen hverdag?

Så er det måske en idé at kigge lidt på MMAKE. MMAKE er en ung virksomhed i vækst. Og ikke mindst en virksomhed med en ambition om at skabe en virkelig attraktiv arbejdsplads for dig, der er byggerådgiver.

Afhængig af trafikken tager turen til lufthavnen fra Sluseholmen, hvor Jan Crone Foster bor, en lille halv time i bil. Ikke længe, men nok til en snak om, hvad der gør MMAKE til en attraktiv virksomhed at arbejde i for byggerådgivere.

Jan er tømrer og bygningskonstruktør fra Herning. Efter en tid med tømrerarbejde efterfulgt af nogle år som byggeleder blev Jan selvstændig i 2008. I dag er han en del af partnerkredsen hos MMAKE.

Jan var på vej til indenrigsterminalen for at nå flyet til Ålborg, da jeg fangede ham på telefonen. Stort set alle MMAKEs opgaver er ellers i hovedstadsområdet, men denne dag var det altså i det nordjyske, der skulle afleveres et skybrudsprojekt til en større dansk telekommunikationsvirksomhed.

Skybrudsprojekter er ikke nyt for Jan, der tidligere har rådgivet Nationalbanken, Metroen i København og andre spændende virksomheder om netop det tema.

 

Projekter med mulighed for at udvikle sig fagligt

MMAKE er specialister i byggerådgivning til ejerforeninger, andelsforeninger og almennyttige boligforeninger på store og mellemstore renoveringsprojekter. Det kan eksempelvis være renovering af kloakker, energioptimering, facaderenovering, udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og så naturligvis skybrudssikring.

 

Fagligt krævende opgaver

Det er ofte fagligt krævende opgaver, og derfor ikke noget alle bare kan håndtere fra dag ét. Men er du en dygtig byggerådgiver inden for VVS, kloak, fugt eller bygningsrenovering, så kan det hurtigt læres.

”Der er ikke én af mine kolleger, som jeg ikke er tryg ved, selvstændigt kan løbe med et projekt og løse opgaven ansvarsfuldt,” siger Jan. ”Vi løser ofte ret komplekse opgaver, så det er selvfølgelig ikke noget, man nødvendigvis gør fra første dag. Men dygtige, uddannede fagfolk, der vil arbejde for at blive bedre i samarbejde med andre, de kommer hurtigt til det niveau.”

 

En god kollega spreder god stemning

Det sociale er en vigtig del af MMAKEs kultur, hverdag og succes. Eller som Jan udtrykker det; ”selvom jeg er partner og medejer af virksomheden, så vil jeg gerne have en dejlig hverdag, ligesom jeg gerne vil have, at vores medarbejdere har en dejlig hverdag.”

Gode kolleger og god stemning er i det hele taget begreber, der dukker op flere gange, når vi taler om hverdagen hos MMAKE.

”Vi vil holde fast i vores kultur, som handler om at være et sted med kompetente og sjove kolleger. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og det er det kun, hvis man arbejder sammen med folk, der vil være med til at udvikle både MMAKE og fællesskabet. Nogen, der bidrager både fagligt og socialt og kan tage initiativer.”

 

Faglige udviklingsplaner for alle

Den faglige udvikling for MMAKEs byggerådgivere er noget, der prioriteres højt og ikke mindst arbejdes struktureret med gennem individuelle udviklingsplaner.

”Man skal kunne se sig selv i sin egen udviklingsplan. Nogle vil prøve kræfter med større opgaver, andre vil specialisere sig, og atter andre vil være projektledere. Derfor er det så vigtigt, at vi laver udviklingsplaner for alle i huset. Ikke bare et afkrydsningsskema, ens for alle, men en individuel plan, der rækker et par år frem, og som medarbejderen selv er med til at udarbejde,” siger Jan.

 

Som byggerådgiver kan du præge udviklingen

Jan lægger stor vægt på, hvor vigtigt det er, at de nye folk, der kommer med, er indstillet på at præge virksomheden. At de ikke bare flyder med strømmen.

”Vi har nogle hurtige beslutningsgange, så der er masser af muligheder for at sætte sit præg på hverdagen. Jeg synes faktisk også, at her er ret rummeligt og fleksibelt. Og med det mener jeg, at der er gode muligheder for at tilpasse sin arbejdstid, så det passer med resten af ens liv. På samme måde synes jeg også, vi er meget rummelige, hvis man står i en eller anden situation, sygdom eller hvad ved jeg, hvor det er nødvendigt.”

 

Attraktiv arbejdsplads for byggerådgivere

”Nå, nu kører jeg ind i P-huset, så forsvinder forbindelsen nok,” var Jans bemærkning, da han kom til lufthavnen efter en lille halv times tid. Og mit stikord til at lukke. Men det var også tid nok til at, jeg havde fået et indtryk af en virksomhed med ambitioner om at tilbyde en virkelig attraktiv arbejdsplads for dig, der er byggerådgiver inden for VVS, kloak, fugt eller bygningsrenovering.

”Jeg sender dig et udkast i morgen”, sluttede jeg.

 

/Tom Espensen, journalist for MMAKE

”Vi vil skabe en virkelig attraktiv arbejdsplads for byggerådgivere” 1

Kontakt os og høre mere

Ring, skriv eller udfyld blanketten. Vi vender tilbage hurtigst muligt