Få tilskud til energirenoveringer fra Bygningspulje

Få tilskud til nye vinduer og varmepumper i hjemmet

Trænger de utætte vinduer til at blive skiftet ud, eller skal det sorte oliefyr erstattes af en grøn varmepumpe? Så bliver der nu bedre mulighed for at få tilskud til energirenoveringer i hjemmet.

Et nyt politisk tiltag gør, at der nu er flere, der kan få tilskud til energirenoveringer i hjemmet. 

Sidste år søgte flere end 19.000 boligejere tilskud, men kun 5420 fik tildelt støtte. Det var altså langt fra alle ansøgere, der fik del af puljen og derfor er regeringen blevet enige om at justere puljen, så flere kan få tilskud, og så ansøgningsprocessen forbedres.

“Vi oplever fortsat en stigende interesse for at søge tilskud til energirenovering hjemmet. Med det nye politiske tiltag er der langt flere, der kan få del af tilskuddet – til stor glæde for os og beboerne” – udtaler MMAKE. 

Der er i alt afsat mere end 2,3 milliarder kroner til tilskudspuljen. 

I år forventes der at blive fastlagt tre ansøgningsrunder. Den første af runderne åbner i ugen efter påske. Et tilsagn om tilskud gælder i to år.

Hjælp til ansøgningsprocessen? 

Hvis I mangler hjælp til ansøgningsprocessen, så kontakt os endelig så vi kan hjælpe dig og din boligforening med ansøgningsprocessen. Se vores korte animationsvideo herunder, som forklarer, hvad i kan søge tilskud til og hvordan MMAKE kan hjælpe jer: 

Kontakt os og høre mere

Ring, skriv eller udfyld blanketten. Vi vender tilbage hurtigst muligt