En god byggerådgiver er en god kollega

Er du byggerådgiver indenfor VVS, kloak, fugt eller bygningsrenovering? Så er det MMAKE’s ambition at tilbyde dig en super attraktiv arbejdsplads

MMAKE er et ungt byggeteknisk rådgivningsfirma med fokus på at vækste og få flere spændende projekter. Men også med fokus på at være et sted med kompetente og sjove kolleger, man gider drikke en øl med. 

Mads Møller, bygningskonstruktør og tømrer af uddannelse og nu partner i MMAKE, var i 2016 med til at stifte virksomheden. Hvorfor egentlig det?

”Jeg ville arbejde i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor alle, der kan og vil, har mulighed for at bidrage. Et sted, der kan præges, hvor der er sjovt at være, og hvor ingen har fine fornemmelser. Og det er lykkedes.”

Projektleder for din egen arbejdsdag

De fleste i MMAKE er projektledere på deres egne projekter. Det betyder, at de er hands on hele vejen fra start til slut i projektet, og derfor i vid udstrækning selv tilrettelægger arbejdet.

”Jeg har små børn og en familie, som jeg også vil bruge tid på. Så den høje grad af fleksibilitet, vi har, passer bare rigtig godt til mit liv lige nu. Men det betyder selvfølgelig også, at der bliver stillet krav til vores evne til at leve op til denne frihed under ansvar. Vi skal kunne arbejde selvstændigt og samtidigt levere.”

MMAKE har fokus på vækst – og gode kolleger

MMAKE er en ung virksomhed med fokus på at vækste og få flere spændende projekter. Men også med fokus på at være et sted med kompetente og sjove kolleger, man gider drikke en øl med.

”MMAKE prioriterer vores sociale liv højt. Her skal være sjovt at være. Jeg kan godt lide at arbejde sammen med folk, der vil være med til at udvikle både virksomheden og fællesskabet. Nogen, der bidrager både fagligt og socialt og kan tage initiativer. Som for eksempel her for nylig, hvor vi allesammen blev inviteret hjem i kolonihaven til fredags-øl. Det var superhyggeligt. Sådan en kollega sætter jeg stor pris på.”

Projektmodeller der hjælper nye kolleger

Der er ikke nogen facitliste til renovering af bygninger. I sagens natur kan der nemlig tit gemme sig overraskelser, når man bevæger sig ind i en gammel ejendom. Bærende elementer kan være tærede, kloakker kan være utætte, vandrør kan ligge andre steder end på tegningerne og meget mere. Det kan med andre ord være en udfordrende branche at komme ind i rent fagligt.

”Processen, når man renoverer bygninger, er meget udfordrende. Det gælder uanset, om det er kloakrenovering, udskiftning af altaner, eller hvis der skal nye vinduer i alle lejlighederne. Derfor arbejder vi også meget med at skabe nogle strukturer og projektmodeller bygget på nogle standarder, der er nemme at komme ind i for nye kolleger, eller hvis man skifter projekt.”

Du må gerne spørge din kollega

Hos MMAKE er der altid gang i mange forskellige projekter, hvor der er mulighed for at sætte sin faglighed i spil og mulighed for at forfølge sine egne faglige interesser og blive bedre inden for sit fag.

”Faglig udvikling er noget, vi prioriterer rigtig højt. Derfor er vi meget åbne overfor medarbejdere som har ønsker til kurser til udvikling af dem og virksomhedens kompetencer, men vi vil også gerne udvikle os selv og hinanden gennem tværfagligt samarbejde.

Bæredygtig udvikling sammen med kunderne

”Vi har tit et meget tæt samarbejde med vores kunder, og vi har mulighed for at præge dem henimod en mere bæredygtig løsning i forhold til materiale, energioptimering og andet, end de måske selv ville have fundet på. Den lille forskel, dét gør, har jeg det godt med,” siger Mads.

En god byggerådgiver er en god kollega 1

Kontakt os og høre mere

Ring, skriv eller udfyld blanketten. Vi vender tilbage hurtigst muligt