Mød Mikkel Riddertoft – partner i MMAKE

Her vil byggerådgivere gerne arbejde

Er du byggerådgiver indenfor VVS, kloak, fugt eller bygningsrenovering? Så er det MMAKE’s ambition at tilbyde dig en super attraktiv arbejdsplads

 ”Vi er en flok ildsjæle, der elsker renovering, og det vil vi skabe en fed virksomhed omkring,” siger Mikkel Riddertoft, som er en af de tre partnere hos MMAKE.

Mikkel er VVS-installatør og blev nærmest født med en rørtang i hånden. Som ung knægt arbejdede han nemlig i sin fars VVS-firma i sommerferierne og herefter gik turen til Gladsaxe Tekniske Skole, som Mikkel forlod i 2008 for at starte arbejdet som spjældmand. Derefter blev det til en lille håndfuld arbejdsgivere, inden Mikkel i 2018 blev sin egen chef og i dag er en del af partnerkredsen hos MMAKE.

Du bliver bedre og bedre hos MMAKE

”Jeg har for mange gange oplevet at være ansat i virksomheder, hvor der er ikke var nogen planer for min udvikling. Det var virkelig frustrerende, og det kommer ikke til at ske for vores medarbejdere hos MMAKE,” siger Mikkel.

Han forklarer, at alle medarbejdere hos MMAKE har en udviklingsplan, der rækker et par år frem. Det er ikke sådan en One size fits all, men en skræddersyet plan, som medarbejderen selv er med til at udarbejde. De fleste mennesker har deres egne ønsker og ideer for fremtiden. Nogle vil gerne gå fra små til store opgaver, nogle ønsker at blive specialist eller projektleder eller noget helt andet.

”Den enkelte skal kunne se sig selv og sin drøm om fremtiden afspejlet i udviklingsplanen. De individuelle udviklingsplaner er virkelig noget, der rykker, hvis man altså ikke er nået til endestationen i sin karriere,” siger Mikkel.

Vores byggerådgivere arbejder hårdt og har det sjovt 

MMAKE er et mindre firma, hvor medarbejderne får lov at prøve kræfter med mange spændende opgaver, og hvor de har stor indflydelse på deres job og arbejdsdag. Samtidig er MMAKE ikke stor nok til, at man kan gå og gemme sig. Derfor er der mange ting udover det faglige, som er vigtigt, når nye kolleger bliver hentet ombord.

”Jeg plejer at sige, at vi arbejder hårdt, men leger endnu hårdere. Sådan er det selvfølgelig ikke helt, men det jeg mener, er, at vi skal have det sjovt, når vi er her. Mine kolleger skal være folk med hjertet på rette sted. Der skal være holdånd og drive. Både når vi arbejder, og når vi fester,” forklarer Mikkel.

Derfor skal du blive byggerådgiver hos MMAKE

MMAKE’s kerneydelse er byggerådgivning til ejerforeninger, andelsforeninger og almennyttige boligforeninger på store og mellemstore renoveringsprojekter. Det kan eksempelvis være byfornyelse, energioptimering, klimasikring og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner.

Eftersom MMAKE er et mindre firma og ikke er bange for at tage ny teknologi i brug ved løsning af opgaverne, så er MMAKE også en arbejdsplads, hvor dygtige folk kan komme til at udvikle sig både fagligt og personligt:

”De medarbejdere, der kommer til MMAKE, er alle dygtige, uddannede fagfolk, der vil arbejde for at blive bedre i samarbejde med andre. Vi arbejder meget med ny teknologi – mere og mere faktisk. Vi bruger droner til tagene og 3D til udskiftning af toiletter, så det skal man nok synes, er sjovt.”

Som byggerådgiver hos MMAKE kan du præge udviklingen

”Vi er en ung virksomhed. Vi ved godt, hvor vi vil hen med MMAKE, men vi ved også, at ikke alt er på plads endnu,” siger Mikkel og tilføjer:

”Derfor er det vigtigt for os, at de nye folk, vi får med, er indstillet på at præge virksomheden, og ikke bare flyder med strømmen. Vi har en meget flad organisation og nogle meget hurtige beslutningsgange, så der er masser af muligheder for at sætte sit præg på firmaets fremtid.”

Holdånd, humor og kontakt med kunderne

”Jeg tror, noget af det bedste ved at arbejde hos MMAKE er holdånden. Vi er der for hinanden, når der er brug for det. Vi hjælper, når der er travlt, svarer, når der bliver spurgt, og lærer fra os, når det er nødvendigt. Der er ikke én af mine partnere eller medarbejdere, jeg ikke ville drikke en øl med efter arbejdstid,” siger Mikkel. Han fortæller også om, hvordan et godt arbejdsmiljø og sociale samvær prioriteres højt hos MMAKE:

”Nu har det jo været banket lidt tilbage af corona, men jeg tror stadig på, at man skal grine mindst én gang om dagen på arbejdet, ellers kan man lige så godt blive hjemme.”

Normalt holder MMAKE et fælles arrangement for alle medarbejdere hver tredje måned. Det kan være alt muligt lige fra lerdueskydning til bowling eller fælles middage. Ved et af arrangementerne var hele holdet ude at køre offroad på el-crossere. Det arrangement taler de stadig om på kontoret.

Desuden har alle hos MMAKE direkte kundekontakt og er hands on på projekterne. Det gælder også Mikkel selv:

”Jeg er en af dem hos MMAKE, der er ude og sælge projekter. Det betyder møder med administratorer og samarbejdspartnere. Men jeg er også med som projektleder på nogle af vores projekter. Som projektleder hos os er man med fra start til slut, lige fra budgetter, projektering, bestyrelsesmøder og til aflevering,” siger Mikkel.

Mød Mikkel Riddertoft – partner i MMAKE 1

Kontakt os og høre mere

Ring, skriv eller udfyld blanketten. Vi vender tilbage hurtigst muligt