Mød MMAKES medarbejdere

Jeg bliver dygtigere, og det er fedt at være med til

Mød MMAKES medarbejdere

Jeg bliver dygtigere, og det er fedt at være med til

Bygningskonstruktør er både Stefans titel og uddannelse.

Stefan blev ansat i MMAKE i foråret 2021. Og det har han ikke fortrudt.

”MMAKE er et sted, hvor du har masser af muligheder for at udvikle dig,” siger Stefan og uddyber: ”Inden jeg kom til MMAKE har jeg mest arbejdet med alt det indvendige, men for tiden er det mest klimaskærm, altså renovering af facader, vinduer og tag, jeg arbejder med.”

Specialisterne lærer fra sig

”Men man bliver ikke bare smidt ud i det. Vi har nogle projektledere og specialister, der er enormt stærke tværfagligt, men også dygtige til at lære fra sig. Det gælder både det faglige, men også i forhold til vores kunder, som jeg hele tiden bliver bedre til at kommunikere med. Vi er rigtig gode til altid at være på forkant med informationerne til kunderne. Det er nyt for mig, at det bliver prioriteret så højt som her, men vi kan jo høre på kunderne, at det bare er så vigtigt at kunne.”

Frihed under ansvar

”Vi har en meget ”frihed under ansvar”-kultur hos MMAKE. Man får hurtigt store beføjelser og stor frihed til selv at tage beslutninger. Og det gælder lige fra faglige beslutninger og til mødetid på kontoret. Det vigtigste er, at opgaverne bliver løst professionelt og på højt niveau.”

Vi prioriterer fredagsbaren

”Man kan godt mærke, at MMAKE er et ungt sted, hvor vi er meget forskellige og griner meget sammen. Vi er gode til sociale arrangementer som fredagsbar og forskellige arrangementer. Og de fleste deltager næsten altid.”

”Der er højt til loftet herude. Der er meget respekt for den enkelte og for de mange forskellige personligheder, vi er hos MMAKE. Og det er med til at give et stærkt fællesskab.

Vi er professionelle, når vi er hos kunderne, men på kontoret er det ok at være i t-shirt og mere afslappet.”

Hele tiden nye, spændende opgaver

Det er virkelig spændende med de mange nye kunder, vi får. Især dem, der kommer fra nye områder som for eksempel det offentlige. Her er der mulighed for at arbejde med nye store projekter med krav, som jeg ikke har arbejdet med før.”

”Efterhånden som vi vokser, bliver opgaverne også både større og mere komplekse. Og det betyder jo samtidig mere krævende og udviklende opgaver for os alle. Den slags udfordringer gør mig bare dygtigere, og det er fedt at være med til.”

Kontakt os og høre mere

Ring, skriv eller udfyld blanketten. Vi vender tilbage hurtigst muligt