Renovering af altaner og malerarbejde hos Andelsforening i Bagsværd med 24 lejligheder

  • Forside
  • Referencer
  • Renovering af altaner og malerarbejde hos Andelsforening i Bagsværd med 24 lejligheder

Vedligeholdelsesplanen som kompas

MMAKE har udført flere opgaver på denne ejendom, og for hver gang vi kommer, lærer vi hinanden og bygningen endnu bedre at kende. Vi har stået for altanrenovering, da de originale betonaltaner (fra 1946) trængte til en gennemgribende renovering; armeringsjernet var rustet og malingen beskyttede ikke længere betonen. Vi har også været involveret i kloakudskiftning og fugtsikring af kælder og fundament, og vi har lavet vedligeholdelsesplan for foreningen.

Vi har et rigtig godt samarbejde med MMAKE. De har forståelse for, hvad det er vi har brug for. Vi har prøvet flere forskellige rådgivere inden vi fik kontakt med MMAKE, og det har været en blandet fornøjelse. Jeg tænker, at AB Bjerrebo matcher godt med MMAKE´s størrelse og faglige kompetencer. Jeg har altid følelsen af, at vi er den vigtigste kunde for dem.

Proaktiv bestyrelse

Når vi samarbejder med boligforeninger gennem flere år, er det klart, at fordelene træder tydeligt frem. For så ved vi allerede når noget bliver afsluttet, hvad det næste er, vi skal i gang med. Det giver tryghed for foreningen, og det er sundt for huset.

Som en lille forening er det ekstremt vigtigt med gode rådgivere med de rigtige kompetencer. Ellers kunne vi jo få lavet noget frygteligt rod! Alle i bestyrelsen har jo fuldtidsarbejde ved siden af, så hvis vi skal kunne opfylde vores forpligteler i bestyrelsen, skal vi have dygtige rådgivere til at hjælpe os. Og her mener jeg ikke bare hjælpe med det vi beder om, men selv komme med løsninger og forslag til det som de kan se, bliver nødvendigt ude i fremtiden.

Ejerforeningen anbefaler MMAKE

Når vi evaluerer vores projekter, spørger vi om foreningen vil vælge MMAKE som rådgiver på deres næste projekt, og om de vil anbefale os til andre.

”Ja, det vil vi bestemt. MMAKE udfører et ordenligt stykke arbejde og søger for at det er i orden. De er gode til at styre processen. Det aflaster bestyrelsen. MMAKE har lavet vores vedligeholdelsesplan som er et godt udgangspunkt for vores efterhånden lange samarbejde. Vi har derudover en god løbende dialog.

Projekt Detaljer

Projekt
projekt
Bygherre
projekt
Antal lejligheder
projekt