Specialisering hæver kvaliteten

Derfor er vi opdelt i 4 afdelinger:

Hvorfor hyre en byggeteknisk rådgiver?

Fordi et renoveringsprojekt er fuld af potentielle faldgruber og konflikter og det kræver erfaring at navigere trygt gennem dem.

Byggerådgivere: Hvad kan vi bruges til?

Der kan være forskel på, hvad byggerådgivere kan tilbyde af ydelser. Det er derfor vigtigt at finde en rådgiver, der har bred ekspertise og viden, indenfor faget. Langt størstedelen af vores ansatte hos MMAKE, har håndværksmæssig baggrund, hvilke giver os en fordel, i vores rådgivning og valg af samarbejdspartnere. Vi opfylder dine behov og arbejder sammen med dig, så du kan føle dig tryg hele vejen. Alt hvad vi aftaler, kommer på en skriftlig aftale.

Når du vælger rådgiver, er det altid en god idé at undersøge, hvilke kompetencer vedkommende har. Nogle rådgivere har specialiseret sig i bestemte emner, mens andre har en bred erfaring og vil kunne varetage rådgivning inden for flere områder. Vi har her hos MMAKE, en konstruktørbaggrund, der gør os i stand til at rådgive gennem en hel byggeproces.

Hvem spørger du til råds, når du skal have overblik over boligforeningens tilstand og tilrettelægge vedligeholdelsen?

Vi gennemgår bygninger, for at finde skader og kommende problemer. Som status på, hvordan bygningen har det, kan man få udarbejdet en registrering af husets tilstand og en vedligeholdelsesplan for huset. Den giver et overblik over, hvor meget arbejde det kræver, og et budget knyttet til vedligeholdelsesplanen vil give et indblik i, hvor mange penge der kræves i en årrække. Det kan være, at taget trænger til en udskiftning om nogle år, at vinduerne skal vedligeholdes osv. Planen beskriver, hvilke initiativer der skal tages hvornår, og hvad de omtrent vil koste.

En vedligeholdelsesplan kan være god at have, hvis man ikke selv har forudsætninger for eller overskud til at holde øje med sin vedligeholdelse.

I dette tilfælde kan rådgiveren være en bygningskonstruktør, bygningsingeniør, arkitekt eller en anden form for byggesagkyndig. Du vil blive hjulpet og guidet igennem hele processen, samt sikre dig uforudsete udgifter, der eventuelt kunne have blevet en dyr post, frem for at tage problematikkerne i opløbet. Det er altid en god ide at være på forkant, frem for at lave lappeløsninger, der ikke er holdbare i længden.