Budgetter

Vi kan udarbejde et realistisk budget, som du kan fremlægge i banken eller som kan være beslutningsgrundlag på en generalforsamling.

Et godt beslutningsgrundlag

Når først man ved der er et behov for renovering, så er næste skridt at få udarbejdet et budget for hele projektet.

Hvad enten du skal i banken eller fremlægge og vedtage et projekt på en generalforsamling, så er et realistisk budget uundværligt.

Budgettet skal indeholde alle kendte og nødvendige omkostninger, ligesom det skal have indlagt en sikkerhedsmargin. Dermed er der typisk råderum til at foretage mindre projektændringer undervejs, uden at skulle i banken og forhøje lånet eller indhente godkendelse via ekstraordinær generalforsamling.

Skal du låne penge så vil banken oftest efterspørge et budget udarbejdet af en rådgiver. Det giver banken en større sikkerhed for at det økonomiske grundlag for projektet er realistisk. Dermed minimeres risikoen for at projektets økonomi løber løbsk, hvilket er en stor fordel for dig som bygherre.

Et realistisk budget er en vellykket start på dit kommende projekt. Vi lægger derfor tid og kræfter i at udarbejde dette og tager typisk et mindre honorar for det.

Fordele ved at lade os udarbejde et budget:

Partner

Kontakt os

Ring, skriv eller udfyld blanketten. Vi vender tilbage hurtigst muligt