Kloak TV
Inspektion og analyse

Kloak-TV er verdens mest kedelige TV man kan se.

Kloak afklaring

Kloakledninger er oftest placeret i jorden og deres stand er derfor umulig at vurdere med det blotte øje. For at få overblik over kloakkernes stand, er det nødvendigt at gennemføre en TV-inspektion af dem.

En kloak-TV-inspektion foregår ved at de spuler kloakkerne og efterfølgende kører et kloak-TV igennem afløbsrørene. Derefter registreres alle skader, som indsættes i en kloak-TV-rapport, men denne rapport er noget nær umulig at tyde for en ikke fagperson.
Derfor bør man få en rådgiver til at konvertere rapporten til en kloak-TV-analyse, der koger kloak-TV-rapporten ned til et simpelt overblik med tilhørende budgetter for renovering af skaderne.

Når man får gennemført kloak-TV, så er det vigtigt at få lavet brøndrapporter på de store brønde og få foto samt materialebeskrivelse af de små sandfangsbrønde og spulebrønde. Det er vigtigt så man har et samlet overblik over hele installationen, og kan træffe de mest hensigtsmæssige beslutninger i forhold til nødvendig renovering.

Samlet pakke hos MMAKE

For at gøre det nemt for jer, så tager vi os gerne af hele processen, så det hele forløber så nemt og smertefrit som muligt for jer.
Det betyder vi bestiller kloak-TV inspektionen for jer, gennemgår rapporterne, laver analysen, kalkulerer budgetterne og sender en samlet regning sammen med kloak-TV analysen.

Partner

Jan Foster – Partner i MMAKE – Klimaspecialist  – Bygningskonstruktør –  Tømrer

Ansvarsområder

Kontakt os

Ring, skriv eller udfyld blanketten. Vi vender tilbage hurtigst muligt