Overskuelig vedligeholdelsesplan fra MMAKE - Det skaber tryghed

Få overblik over fremtidens vedligeholdelsesbehov

Få overblik over fremtidige udgifter med en skræddersyet vedligeholdelsesplan i trygge rammer med MMAKE

Med en vedligeholdelsesplan fra MMAKE får i et overblik over fremtidige renoverings- og vedligeholdelsesprojekter i jeres boligforening. I øjenhøjde med boligforeningen udarbejder vi en skræddersyet vedligeholdelsesplan, som bidrager til at fremtidssikre jeres ejendom i tryghed.

Vi specialiserer os i byggerådgivning – altid med udgangspunkt i kundens behov. Derfor er dialogen specielt vigtig og udgør en af hjørnestenene i vores arbejde. Som rådgivende bygningskonstruktører har vi de bedste forudsætninger for at fremtidssikre jeres ejendom, ligesom vi også kan give professionel byggerådgivning om, og kontrollere, eventuelle renoveringer.

“Ved brug af en byggerådgiver hos MMAKE vil vi kunne hjælpe med en grundig gennemgang af jeres bygning og skabe det nødvendige overblik ift. renovering og vedligeholdelse.”

Se vores animerede explainer video

Overblik over fremtidige renoverings- og vedligeholdelsesudgifter

Med en vedligeholdelsesplan får I anskueliggjort og prioriteret renoverings- og vedligeholdelsesbehovet, så I er godt rustet til at planlægge ejendommens økonomi og sikret mod kedelige overraskelser.

Med andre ord giver vedligeholdelsesplanen jer det nødvendige overblik over den fremtidige vedligeholdelse af ejendommen. Det skaber tryghed.

Partner

Mads Møller – Partner i MMAKE – Uddannet Tømrer & Bygningskonstruktør med speciale i renovering

Ansvarsområder

Kontakt os

Ring, skriv eller udfyld blanketten. Vi vender tilbage hurtigst muligt

Med en vedligeholdelsesplan fra MMAKE vil i:

Hvad er en vedligeholdelsesplan?

En vedligeholdelsesplan er et budget over forventede renoverings- og vedligeholdelsesudgifter over en kommende årrække. I vil typisk få udarbejdet planen for en 10-årig periode.

Som boligforening bør I kende og overveje jeres fremtidige behov for vedligeholdelse og renovering – uanset om I er en stor etageejendom med 40 opgange eller en mindre rækkehusbebyggelse. I får mange fordele ved at overveje jeres fremtidige behov for vedligeholdelse og renovering.

Herunder kan I læse om nogle af fordelene ved at få lavet en vedligeholdelsesplan.

Tryghed for bestyrelsen

Som bestyrelse i en boligforening har i mange opgaver. Én af dem består i, at bevare overblikket over kommende renoveringer og vedligeholdelse af ejendommen. Det kan være svært for den almindelige bygningsejer både at se og ikke mindst prioritere renoverings- og vedligeholdelsesbehovet. Lige så svært det kan være at overskue, lige så dyrt kan det være ikke at have overblikket. Det kan nemlig blive et dyrt bekendtskab at skulle udbedre akutte og uforudsete skader. Med en plan for vedligeholdelse kan I som bestyrelse sove trygt om natten uden at skulle frygte for ubehagelige overraskelser.

Sikkerhed for nuværende og fremtidige ejere

Det giver stor sikkerhed for alle nuværende og kommende ejere, at ejendommen er i god vedligeholdelsesmæssig stand og at der foreligger en plan for de kommende 10-års udgifter til vedligehold og renovering.

Når der er overblik over de fremtidige udgifter, så vil ligeledes gøre ejendommen mere attraktiv på boligmarkedet og dermed nemmere at sælge.

Det får i med en vedligeholdelsesplan og tilstandsrapport hos MMAKE

Er I i tvivl om, hvad I reelt får for pengene?

Herunder kan I se et udpluk af, hvad vedligeholdelsesplanen konkret indeholder.

Teknisk gennemgang fra kælder til kvist

Som grundlag for vedligeholdelsesplanen udarbejder vi en tilstandsrapport, som er en teknisk gennemgang og vurdering af ejendommen fra kælder til kvist.

Gennemgangen har blandt andet fokus på:

Fuld gennemsigtighed og byggeteknisk ekspertise

Der er ikke nogen regler for, hvad planen for vedligeholdelse skal indeholde. Derfor kan der være stor forskel på, hvad I får for pengene hos den enkelte udbyder.

Som kunde hos MMAKE er I dog altid sikret fuld gennemsigtighed – både nu og i fremtiden. Som rådgivende bygningskonstruktører med håndværkerbaggrund kan vi desuden tilbyde jer såvel teoretisk byggeteknisk ekspertise som praktisk erfaring. Gennem firmaets levetid har vi fungeret som totalrådgiver på en lang projekter, og listen over referencer tæller en bred vifte af boligforeninger, som alle har haft glæde af vores erfaring og overblik.

Vi lægger vægt på at prioritere de forskellige nødvendige opgaver i tæt samarbejde med bestyrelsen, så planen er tilpasset jeres økonomi og behov.

Vi udarbejder vedligeholdelsesplaner til en yderst konkurrencedygtig pris og tilbyder endvidere at revidere den 10-årige vedligeholdelsesplan løbende.

Tag, facader og vinduer beskytter bygningen mod nedbør og kulde udefra og er derfor blandt de vigtigste bygningsdele at vedligeholde.

På baggrund af den tekniske gennemgang udarbejder vi en samlet rapport, som beskriver de forskellige bygningsdele og installationer, samt en vurdering af behovet for vedligeholdelse. Ydermere vil rapporten tage stilling til, om der er forhold, som bør undersøges nærmere.