Hvem er vi?

Vi skaber tryghed for kunden.
Vi behandler kundens penge, som var det vores egne.

Professionel byggerådgivning i øjenhøjde med kunden

MMAKE er et byggeteknisk rådgivningsfirma med fokus på renovering af ejer-, andels- og almennyttige boligforeninger i Storkøbenhavn og omegn.

Vores kerneydelse er byggerådgivning ved store og mellemstore renoveringsprojekter. Det omhandler blandt andet byfornyelse, energioptimering, klimasikring og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner.

Vores rådgivere har for de flestes vedkommende en håndværksmæssig baggrund udover en ingeniør- eller bygningskonstruktøruddannelse, da vi mener det giver den bedste ballast i forhold til at løse jeres projekter.

Vores mission - Vi skaber tryghed for vores kunder

Vores mission er: ”At skabe tryghed for vores kunder når de gennemfører renoveringsprojekter”. Et renoveringsprojekt kan være fuld af faldgruber og konflikter, så vores mission er at skabe tryghed omkring processen og de beslutninger der skal træffes. Det gør vi ved, at være på kundens side, skabe gode samarbejdsmuligheder, tage de kampe der er nødvendigt på kundens vegne og passe på kundens penge, som var det vores egne.

Vores kerneværdier

Vi leverer kvalitet – Det betyder for vores kunder at vi kvalitetssikrer vores arbejde og de projekter som bliver udført på deres ejendom. At vi stiller samme høje krav til samarbejdspartnere og de entreprenører som vi indbyder på projekter. At vi er i konstant udvikling ved at holde os opdateret såvel teknologisk som lovmæssigt. For vores medarbejdere betyder det at vi støtter hinanden i projekternes gennemførelse. At vi er omhyggelige i vores dokumentation, så vi kan aflaste hinanden ved behov. At vi giver det enkelte projekt den nødvendige tid.

Vi kommunikerer tydeligt – Det betyder for vores kunder at vores tekniske viden bliver gjort forståelig, så de i samarbejde med os nemmere kan træffe de gode beslutninger. At vi reagerer på forhold, der kan have betydning for projektets gennemførelse og resultat. At vi fremmer et åbent samarbejde mellem vores kunde, eventuelle samarbejdspartnere og os. Det betyder for vores medarbejdere at vi ved, hvad vi forventer af hinanden. At vi har et gensidigt respektfuldt arbejdsmiljø. At vi anerkender hinandens forskelligheder. At vi er uhøjtidelige og tillidsfulde.

Vi er troværdige – Det betyder for vores kunder at en aftale er en aftale. At vi kun påtager os projekter, som vi er kompetente til at løse. At vi altid siger vores mening. At vi behandler vores kunders ejendom og økonomi med respekt, og altid inddrager dem i det omfang, som de ønsker. Det betyder for vores medarbejdere at vi kan stole på hinanden. At vi giver hinanden relevant feedback som kollega og holdspiller.

Vi tager socialt ansvar – Det betyder for vores medarbejdere at vi tager praktikanter og dermed er med til at uddanne nye bygningskonstruktører. At vi sikrer vores medarbejdere relevante forsikringer og pensioner. At vi støtter op om og forventer en personlig udvikling for den enkelte. At vi løbende arrangerer sociale arrangementer. Det betyder for vores kunder at de bliver mødt af glade og motiverede medarbejdere. At vi kan have fuld fokus på at løse deres projekt. At vi har en positiv og imødekommende tilgang til alle opgaver.

Partnerne

Ring, skriv eller udfyld blanketten. Vi vender tilbage hurtigst muligt